Jeneverfestival 2024

11 April 2024 door Bart

Op 6 en 7 April 2024 werd het Jeneverfestival weer gehouden in de Havenkerk in Schiedam. Wat een fantastische setting! Alleen daarom al een aanrader. Voor ons was het de eerste keer en omdat wij pas recentelijk zijn begonnen met verkoop was het best spannend! Eigenlijk was het de eerste keer dat een groter publiek onze producten gingen proeven. Gelukkig waren de reacties erg positief! We kregen bezoekers die dan weer door anderen onze kant waren opgestuurd, wat misschien wel het beste compliment is.

De sfeer was ook fantastisch. Zo gezellig! Overal werd geproefd, gebabbeld over drank en distilleren en gelachen. Hulde en veel dank ann de organisatie en vrijwilligers.

We waren behoorlijk stuk na 2 dagen maar zeer voldaan. Veel nieuwe mensen ontmoet uit de distillatiewereld en ideeen opgedaan. We hebben nu al zin in de volgende editie!

Verder kunnen we melden dat de producten nu ook te koop zijn bij slijterij van Oeveren in Den Helder! De komende tijd ligt onze focus op het uitbreiden van de verkoop en het uitbouwen van onze naam.

Hieronder nog wat foto's van het event.